Skip to content

Notícies:


Sorteig del Mundial 2018.

11/06/2018 - 10:56

Seguim amb l’oferta de la quinzena! Us portem novetats arrel del mundial Russia 2018! Durant aquesta quinzena estarem donant butlletes amb un codi alfanúmeric per entrar en el sorteig d’una pilota de reglament i 5 playstations 4+joc Fifa 18!!! Nomès has de venir a un Roges Spar, fer la compra diària i si supera els 10€, tens una participació per el sorteig . Entres al microsite indicat i segueixes els passos de registre per optar-hi!

El primer sorteig de pilotes es farà el 17 de Juliol!

Som-hi!!


Reforma botiga c/ Sardana, Manresa.

08/06/2018 - 10:45

Com anúnciavem fa uns dies ja hem obert la botiga de Manresa del c /Sardana, 9 on s’ha fet una reimplantació de tota la botiga, amb nova ubicació de caixes en linia + venta assistida, una zona de panadería i brioxería de la Casa Espiga i una reforma de la zona de fruita. Us esperem!
Veniu a veure-ho!


Sorteig d’una pilota de reglament i 5 playstations 4+joc Fifa 18!

06/06/2018 - 10:33

Nova quinzena amb preus boníssims! A més, us portem novetats arrel del mundial Russia 2018! Durant aquesta quinzena estarem donant butlletes amb un codi alfanúmeric per entrar en el sorteig d’una pilota de reglament i 5 playstations 4+joc Fifa 18!!! Nomès has de venir a un Roges Spar, fer la compra diària i si supera els 10€, tens una participació per el sorteig . Entres al microsite indicat i segueixes els passos de registre per optar-hi. Som-hi!!


Sorteig HOVERBOARD.

05/06/2018 - 10:20

Avui us portem el guanyador del HOVERBOARD que sortejavem amb la promoció “La teva compra SOBRE RODES” d’aquesta última quinzena.

Moltes felicitats a Joan Maria Escuder que ha passat a recollir el premi al Roges Spar de Puigreig ( Passeig de la Via, 16-18)

Com veieu, amb Roges, sempre guanyes! Moltes gràcies a tots i a disfrutar-ho.

Seguim!


Sorteig “La teva compra SOBRE RODES”.

21/05/2018 - 10:13

Més de 200 carros de la compra entregats amb la promoció “La teva compra SOBRE RODES” d’aquesta última quinzena.

Moltes gràcies a tots i a disfrutar-ho.

Seguim!


Reforma botiga Poble Nou, Manresa.

24/04/2018 - 10:11

Hola! Avui us portem algunes imatges de la reforma que es va dur a terme a Manresa al Roges Spar de Poble Nou ( Carrer Sant Josep, 43-45) on es va fer una reimplantació de tota la botiga, amb nova ubicació de caixes en linia + venta assistida, una zona de panadería i brioxería de la Casa Espiga, la reforma de la zona de fruita, amb més amplitud i llum per la obertura de la vidriera al carrer, secció de fruits secs  i una reorganització de tota la zona de congelats amb nous mòduls de paret. Esperem que us agradi i el pugueu disfrutar molt!
Veniu a veure-ho! 


Promoció d’obertura a Poble Nou, Manresa.

19/04/2018 - 09:55

Demà obrim portes a Poble Nou (C/Sant Josep, 43-45) amb moltes novetats que comentarem aviat. Entre d’altres, podeu aprofitar la promoció d’obertura i per compres superiors a 15€ us emporteu CADA DIA un producte GRATIS de la nostra marca SPAR. Promo vàlida fins el 26 d’Abril! Us deixem un petit calendari amb els productes que estarem regalant cada día. Aprofiteu per conèixer, una mica més, la gama de productes SPAR, us sorprendràn! I en un espai emblemàtic renovat. Us esperem!


Guanyadores del sorteig “L’inici d’any et passarà volant”.

13/04/2018 - 09:48

Avui us portem una de les guanyadores de la campanya SPAR de Febrer “L’inici d’any et passarà volant”, on es sortejáven 5 vals de compra per valor de 1.000€ cadascún i que ha tocat al Roges Spar de Navàs (Carrer Pau Duarri, 67). Moltes felicitats a María Àngels Casas Cortada!, a gaudir del premi i moltes gràcies a totxs per la confiança dia rere dia! Esperem poder seguint donant-nos petites i grans alegríes que ens fan el dia a dia més amable. 
Ens encanta tenir-vos aprop i amb un somriure! Seguim!


Guanyadors del sorteig de 8 carros. Sant Joan de Vilatorrada i Gelida.

22/03/2018 - 09:10

Avui us portem els guanyadors dels 8 carros valorats cadascún en 50€ de producte SPAR que sortejávem entre Sant Joan de Vilatorrada i Gelida. Una acció que vem anúnciar exclusivament a botigues. Estigueu atents a les novetats! Moltes felicitats a tots! I gràcies sempre! 
Podeu passar les imatges per veure-les complertes i per botiga, salut!


Reforma botiga Solsona.

19/03/2018 - 08:58

 Divendres 16 vam tornar a obrir portes a Solsona! Com anunciàvem fa uns dies, hem renovat el Roges SPAR, dotant-lo d’una millor secció de fruita i verdures, nou forn de pa i brioxeria, mobiliari nou, re-ubicació de les caixes i canvi de l’ambientació de tot l’espai! Esperem que ho disfruteu. Ens veiem a Solsona! 


Reforma botiga Sant Joan de Vilatorrada.

15/02/2018 - 08:49

Ja tenim el Roges Spar de Sant Joan de Vilatorrada obert al públic! Com us avançavem fa uns dies, s’ha dut a terme una reforma molt amplia de tota la botiga amb canvi d’ubicació de seccions, facilitant-vos la compra i creant espais molt més còmodes. Seguint la linea dels darrers centres inaugurats, s’ha reformat completament tot el espai de la fruita i les verdures i s’ha actualitzat el mobiliari de fred, entre d’altres. Això si, amb el mateix servei i equip de sempre! Us hi esperem amb moltes novetats i promocions!  


Guanyador del sorteig de Sant Feliu de Llobregat!

13/03/2018 - 08:42

Ja tenim el guanyador de L’EXTRA DE SPAR de Desembre!!
Els 5.000 euros han tocat al Roges SPAR de Sant Feliu de Llobregat!
L’Enhorabona a Jose Antonio Ibañez Ruiz i a tot l’equip!
Que ho gaudiu molt! 
Us esperem! 


Reforma botiga Puig-Reig.

26/01/2018 - 00:00

 Ahir vam obrir portes a Puigreig desprès d’uns dies reformant i adequant-la, seguint la linea de les ultimes implementacions a Roges. Tenim nova secció de fruita, més gran i pràctica, amb molta més llum i presència, relocalització de la secció d’encurtits i fruits secs, canvis d’ubicació als pasadissos com adelantàvem fa uns dies, ampliació de l’assortit i bodega nova! Us esperem, doncs, purreixtencs i purreixtenques. Esperem que ho disfruteu molt. Tingueu molt bon cap de setmana!

 


Obertura 2n SPAR Gelida

12/01/2017 - 00:00

Tal i com vem anúnciar fa uns dies, ahir dia 30 de Novembre vem inaugurar el segon Roges Spar de Gèlida, amb una superfície de 400m2, tota l’amplitud i facilitats que ens caracteritzen i les seccions de Fleca, Fruita, Bodega i Premsa pensades per tu, esperant-te per gaudir plegats de la teva compra diària i de proximitat. Aquest establiment suposa una inversió de 350.000€ i la creació de 10 nous llocs de treball amb la conseqüent ampliació de la plantilla Roges. Esperem que la gaudeixis tant o més que nosaltres! Al teu servei


Guanyadora sorteig Televisor Smart TV

03/10/2017 - 15:01

El passat divendres 20 d’Octubre i a raó del sorteig que es va fer entre tots els cupons promocionals que veu anar bescanviant i que oferíem amb motiu de l’obertura del nou Roges SPAR de Gelida... 

Ampliar Informació

50ª Aniversari Roges

31/08/2017 - 12:45

 

Per aquestes dates, farà exactament CINQUANTA (50) ANYS de l'obetura del ROGES de Poble Nou a Manresa (Carrer Sant Josep, 43-45) al teu servei i disposició, oferint el millor i de la millor manera des de el primer dia i agraïts per la teva confiança i fidelitat que ens ha permès poder arribar al dia d'avui amb tú i sempre per a tú. Per això, ens hem proposat celebrar-ho i brindar amb tú des d'avui mateix, obsequiant les teves compres superiors a 15€ amb UNA AMPOLLA DE CAVA BRUT JUVÉ MASSANA de 75 cl . Apropa't, aconsegueix el teu val regal des d'avui mateix i fins el Dimecres 6 de Setembre i bescanvia'l fins el Dissabte 9 de Setembre en la teva propera co mpra superior a 15€. Celebrem-ho, brindem plegats i que en siguin 50 més! Us deixem l'enllaç de Regió 7 per si vols llegir l'entrevista que es va fer en Direcció, amb el resum històric d'aquesta data assenyalada. 


Obertura SPAR Gelida

25/10/2017 - 08:43

Comencem la setmana amb una molt bona noticia! I és que Divendres passat ven estrenar SPAR Roges a Gelida! Estem situats al Passeig Circumvalació, 48 amb 200 m2 de sala de vendes, amb unes seccions de fruita, fleca i molt més que et sorprendràn, amanit amb el servei i la proximitat de sempre. Aquest establiment suposa la creació de 5 llocs de treball. Ara, a Gelida, amb tú i per a tú!


Reforma botiga Navàs

11/08/2017 - 12:36

Hola! Ens fa molt feliços anunciar que, seguint la línea de qualitat, imatge y facilitat de compra de les últimes implementacions i renovacions de les nostres seccions, estrenem secció de fruita al Roges Spar de Navàs (Carrer Pau Duarri, 67) amb l'intenció de fer les vostres compres de fruita més agradables, fàcils i amb la qualitat de sempre. Esperem qe us agradi i la disfruteu molt!!! Ens veiem a Navàs!


Reforma botiga Bagà

20/06/2017 - 12:25

Hola! Estem renovant i posant al dia els nostres centres. Aquest cop hem estat posant apunt la botiga de Bagà acomodant i adequant els 200m2 de superfície de venta a les necessitats actuals del públic, amb una nova porta automática i equipament de fred ECO-eficient, una nova secció de fruita, en la línea dels Roges SPAR i una nova línea i display de les caixes de sortida. Esperem que us agradi el resultat i disfruteu de les vostres compres diáries. Us hi esperem! 


Celebració 50 anys Roges Supermercats

26/09/2017 - 08:37

Fa unes setmanes us anunciàvem amb emoció el 50 aniversari de la botiga de Poble Nou a Manresa (Carrer Sant Josep, 43-45). Doncs bé, ampliem la informació amb una imatge de la publicació de premsa i us deixem l’enllaç de Regió 7 per si voleu llegir l’entrevista que es va fer a Direcció, amb el recull històric d’aquesta data senyalada.
 

Ampliar Informació

Reforma botiga c/ saclosa

14/02/2017 - 12:12


Hola! Us presentem la REOBERTURA del Roges SPAR del Carrer Saclosa, 38 a Manresa. Amb un espai completament renovat i innovador, noves seccions de brioxeria, fleca, fruita i verdura i un celler molt top! Us hi esperem amb promocions molt interessants, un sorteig d'un TV 43" LG Smart (tot mitjançant cupons) i moltes moltes novetats, amanit amb el bon servei i atenció de sempre!