Skip to content

Missió, visió i valors

Uns supermercats amb vocació d'oferir-te productes de qualitat i de proximitat i el millor servei.


A Roges Supermercats treballem per oferir als nostres clients una àmplia oferta comercial de productes de primeres marques a preus competitius, i una varietat de productes frescos i a granel de gran qualitat. Volem que els nostres clients puguin adquirir tot allò que necessiten en un establiment amb dimensions no molt grans, on se sentin còmodes comprant, situats en un entorn urbà i propers als seus domicilis, per tal de facilitar-los al màxim la seva compra diària. Tot plegat amb un compromís de servei, atenció personalitzada i tracte proper cada un dels nostres clients.

MISSIÓ

Consolidar-nos com una cadena de supermercats propera, de referència al barri o població, on els clients trobin tot allò que necessiten, siguin atesos amb un tracte cordial i proper que els faci sentir “com a casa”.

Incorporar nous establiments al grup i continuar amb les millores i remodelacions dels establiments i incorporar-ne de nous al grup, i ser un referent de supermercats de proximitat per als consumidors.

VISIÓ

VALORS

A Roges Supermercats basem la nostra tasca diària en uns valors que són cabdals per l’èxit de la companyia, que és la fidelització dels nostres clients. Aquests valors són:

 • El compromís

  Amb els clients, per oferir-los la millor qualitat i servei en els productes, i amb els treballadors, comptant amb ells, fent-los partíceps dels projectes de l’empresa i oferint-los garanties de futur dins el grup.
 • La qualitat

  Cercant la millora contínua en tots els productes, amb la revisió constant del gènere que arriba als nostres establiments, oferint productes amb denominació d’origen i amb segells de garantia de qualitat.
 • Confiança

  Treballant de forma íntegra amb transparència i coherència, establint una relació de confiança plena i honesta entre clients, proveïdors, col·laboradors i empresa.
 • Proximitat

  Potenciant els productes de producció local i de la terra, contribuint a una menor despesa en transport, i fomentant creixement econòmic del país.
 • Comoditat

  Desenvolupant un pla de renovació dels nostres establiments amb dissenys pensats perquè els clients gaudeixin d’una compra agradable, posant èmfasi en la il·luminació i senyalització dels productes i seccions aconseguint una compra fàcil i còmoda.
 • Vocació de servei

  Oferint una resposta positiva a les necessitats i demandes dels nostres clients. Actuant amb professionalitat, ajudant i informant en tot el que requereixen.
 • Producte fresc i a granel

  Cuidant amb especial dedicació la qualitat dels productes de les seccions de frescos i a granel, per oferir la possibilitat que cada client compri la quantitat que vulgui o necessiti en cada moment.