Skip to content

Seccions

Per oferir la millor qualitat i el millor servei a Roges Supermercats combinem tradició i modernitat, envàs i granel, producte fresc i producte sec, … perquè cada un dels nostres clients pugui escollir el producte i la quantitat que vulgui en cada moment.


FRUITA

Als nostres establiments apostem per oferir fruita, verdura i hortalissa fresca, de temporada i en el seu punt just de maduració, provinent de proveïdors de proximitat que en garanteixen la seva qualitat. També oferim fruita fresca provinent d’altres països, fidels al compromís de proporcionar una àmplia varietat de productes a frescos i de qualitat als nostres clients.


CELLER

La tradició vitivinícola de la comarca del Bages i de les terres catalanes ens ofereix la possibilitat d’oferir una dilatada oferta de vins de totes les varietats i denominacions d’origen, en especial els d’origen català com són: Pla de Bages, Priorat, Terra Alta, Priorat, Penedès, Montsant,…

Els cellers de Roges Supermercats també ofereixen caves, destil·lats i un ampli assortit de cerveses artesanes i internacionals. A més per als clients que ho desitgen també tenen l’opció de comprar vi a granel.


FLECA

En la majoria d’establiments els clients poden trobar pa acabat de coure. Roges Supermercats ofereix una àmplia varietat de productes de fleca, des de barres de pa rústiques o baguettes, a pa de cereals o fet amb farines especials com espelta, sègol o fajol. També s’hi pot trobar brioixeria, pastisseria i pizzes de qualitat garantida.


CARNISSERIA

Ampli assortit de carn de vedella, porc, xai i pollastre amb garantia de qualitat i denominació d’origen. Carn fresca, tendra i saborosa amb una excel·lent relació qualitat-preu, envasada diàriament i disponible a les cambres frigorífiques de la secció de Carnisseria.


BOTIGA

Tots els establiments de Roges Supermercats ofereixen productes de primeres marques i màxima qualitat, amb seccions específiques de fruita, fleca, carnisseria, granel,... Compten amb un ampli assortiment de productes que permet cobrir la compra diària i setmanal dels clients.