Skip to content

Notícies:

Crema de carabassa i pastanaga

Notícies >>

Crema casolana de carabassa i pastanaga

INGREDIENTS:

500 gr carabassa,
2 pastanagues
1 patata
1 pebrot vermell
3 dents d'all
1 ceba
1 pastilla de caldo de verdures SPAR
Sal, pebre blanc, llaurer SPAR
Oli d'oliva verge extra SPAR
Aigua mineral SPAR

ELABORACIÓ

1. Tallem totes les verdures a la mateixa mida (segons preferències)
2. Sofregim la ceba amb els alls i pebre. Afegim la resta de les verdures, la pastilla de caldo i el llaurer. Cobrim amb aigua i deixem bullir a foc mitjà
3. Quan estigui tot bullit, traiem el llaurer i triturem la resta d'ingredients amb molta cura. Servim ben calent, podem emplatar en la mateixa carcassa de la carabassa on ens quedarà un plat exquisit, tant saborós com vistós.
Temps de preparació: 40 min

Una opció perfecta per consumir la carabassa ara que està de temporada i a més, un plat calent ideal per aquests dies de fred
La carabassa és rica en betacarotens, els quals són bons per la pell i la vista.
A més aporta antioxidants i minerals com el potassi, fòsfor, magnesi, ferro i zinc entre d'altres...

Tornar