Skip to content

Notícies:

Guacamole de carabassa

Notícies >>



Carabassa d'estiu
"La Botonera"
El Guacamole és una salsa completament 100% amb aliments vegetals
Aquesta recepta posseeix diferents variant i avui us portem una opció més lleugera que el guacamole d'alvocat tradicional però igual de sana i rica en vitamines.

Ingredients
- 1 carabassa
- 1 ceba tendra
- Naxos
- 100 g anacards
- 1 cullerada de pebre vermell
- 2 cullerades de salsa de soja


Elaboració
1. Agafem una olla i hi posem la carabassa tallada a daus. La fem al vapor i la deixem refredar.
2. A un bol hi posem els anacards i els piquem amb un morter.
3. Un cop estan els anacards ben picats, hi afegim: la cullerada de pebre vermell, la ceba tendra, la salsa de soja i els daus petits de carabassa.
4. Ho barregem tot i llest!

Tornar