Skip to content

Notícies:

Quiche de verdures amb pernil dolç i formatge

Notícies >>

Avui us portem una recepta tradicional de la cuina francesa.
La Quiché és molt senzilla de fer, ideal per qualsevol mena d'ingredients, la nostra la farem de verdures amb pernil dolç i formatge.

És una manera divertida de menjar verdures!

Ingredients per a 4 persones:

1/2 carbassó
1/2 ceba
100 g pernil dolç
1c.s. llavors de xia
3 ous
Sal
Orenga
1 Làmina fresca de pasta de fulls
1/2 porro
100gr. formatge emmental ratllat
150cl. llet
pebre
Oli d'oliva.

Elaboració:

Expandeix la làmina de pasta de full.

Posar un altre motlle a sobre per evitar que s'infli
Preescalfar el forn a 180º i fornejar durant 10'

Afegir a la paella una mica d'oli i cuinar la ceba el porro el carabassó, sal, pebre i remenar a foc lent.

Batre 3 ous, afegeix en el bol la llet, el formatge emmental i el pernil dolç (100gr.), acabar d'especiar la barreja amb orenga.

Bolcar tota la barreja dins la pasta de full precuinada i deixar coures al forn a 170º entre 15 i 20'
És una recepta rica amb proteïnes i calci.

Bon profit!

Tornar