Skip to content

Notícies:

Receptes de cullera

Notícies >>

Per combatre el fred i escalfar-nos, no hi ha res millor que un bon menjar casolà amb productes de temporada.
Necessites idees de receptes? En aquest post et proposem receptes de cullera molt saludables

CREMA D’ESPINACS
Ingredients:
600gr d’espinacs frescos SPAR
2 patates mitjanes 
1 ceba
2 formatgets en porcions SPAR
2 ous 
Tacs de pernil SPAR
1 pastilla de caldo de verdures SPAR
Oli d’oliva verge extra SPAR
Elaboració 
Bullim els ous i reservem. En una paella ambo li saltegem els taquets de pernil I retirem
En una olla amb oli, ofeguem durant 5 minuts la ceba i les patates tallades. Cobrim amb aigua i afegim la pastilla de caldo de verdures. Cuinem durant 10 minuts.
Passat aquest temps, afegim les espinacs i deixem coure altres 20 minuts. Escorrim, agreguem els formatges en porcions i triturem fins aconseguir una crema fina. Per últim, afegim els ous cuits i els tacs de pernil 
Bon profit! 

CREMA DE VERDURES
Ingredients:
1L de caldo de pollastre SPAR 
3 culleres de farina SPAR
100gr de llet sencera 125ml de nata líquida SPAR 
3 pastanagues, 3 talls d’api, 6 patates, 1 ceba, julivert fresc (tot tallat) 
Sal, pebre i llauré SPAR
Formatge rallat SPAR 
150gr bacó fumat SPAR 
Elaboració: 
Salpebrem i escalfem amb molt amor les verdures (menys les patates)
Integrem les patates, el caldo i cuinem 15 minuts, després afegim la farina amb llet i cuinem 10 minuts més. 
Triturem molt bé la barreja sense treure-la del foc. Afegim la anta amb el laure i ho portem a l’ebullició 
Servim la nostra deliciosa crema en bols adornats amb julivert fresc, un fil de nata i una mica de pebre. També podem afegir troçets de bacço cruixent ( dorem molt bé el bacó tallat segons preferència) o formatge rallat si ens ve de gust. 
Bon profit! 

 SOPA DE CEBA
Ingredients: 
5 cebes i dents d’all
2L de caldo de pollastre SPAR 
12 llesques de pa 
1 cullera de farina SPAR 
50g de formatge SPAR 
Oli d’oliva verge extra SPAR 
Julivert, sal i pebre SPAR 

Elaboració: 
En una paella amb oli posem les cebes tallades en juliana amb els alls picats i ofeguem 
Salpebrem, afegim la farina i cuinem un parell de minuts més. 
En una paella amb oli d’oliva, torrem les llesques  de pa i reservem 
Servim la sopa i posem 2 llesques de pa en cada recipient escollit, sobre les llesques, afegim el formatge rallat 
Col·loquem els recipients al forn, gratinem i ja podem servir la nostra deliciosa sopa de ceba. 
Bon profit! 
 

Tornar